Презентацията за паралелка "Фризьор"

Една от най-атрактивните специалности, която се е утвърдила и като най-разпознаваемата и желаната е професия „Фризьор“. Тя е не просто професия, но също така призвание и изкуство отварящо необятни хоризонти пред младите ентусиасти, които са решили да се включат във вълшебният свят на модата.
power pointСвалете презентацията от тук

Петко-Стайновите празници

Днес 01.12.2022 г. се навършват 126 години от рождението на великия композитор академик Петко Стайнов, личност, която с нелеката си съдба продължава години наред да вдъхновява учители и ученици. По традиция Петко-Стайновите празници в Казанлък започнаха с поднасяне на венци и цветя пред паметника на академика в двора на гимназията, кръстена на името на известния композитор. Музикалните празници, посветени на големия български композитор, родом от Казанлък, традиционно започват на рождения му ден - 1 декември 2022г.

 

Благотворителните прически

Здравейте приятели,
Много се вълнуваме да споделим с Вас, че само ден след Игнажден, бяхме домакини на прекрасните младежи от ДЦДУ!
Снимки на прическите, които сътворихме за тях, и цялото преживяване може да видите тук!!!

 

 

 

Състезание - мъжко и дамско подстригване

Дисциплина 1:
Мъжко салонно подстригване с ножица и гребен.
Дисциплина 2:
Дамско салонно подстригване и дневен грим - подстригване тип късо каре с бретон съобразно модните тенденции с минимум два, максимум 3 цвята с минимална разлика два тона в еднакъв оттенък.
Време за изпълнение:
124547

Приравнителни изпити през учебната 2022/2023 сесия (ЯНУАРИ)

Ред и организация за провеждане на приравнителни изпити поради различие между училищните учебни планове, изпити за ученици за оформяне на годишна оценка за 9, 10, 11 и 12 клас самостоятелна форма и поправителна сесия за ученици от 12 клас от минали години през сесия ЯНУАРИ, учебната 2022/2023 както следва: Изпитите да се проведат при следните условия и ред:

Свалете файла от тук

Клуб - моят роден край

На 03.12.2022 г.  клуб "Моят роден край", с ръководител Йордан Кирчев, за втори пореден път направи историческа разходка. Учениците посетиха тракийското бижу Могила "Голямата Косматка", Храм-гробница "Шушманец" и шипченския манастир "Рождество Христово".

 

 

 

В музей "Искра"

На 19. XI. 2022г ученици от клуб "Моят роден край" в ПГ "Акад. П. Стайнов", посетиха Исторически музей " Искра", град Казанлък.

 

 

 

 

Приравнителни изпити септември 2022/2023 г

Ред и организация за провеждане на приравнителните изпити за учениците през сесия Септември, учебна 2022/2023 г
Свали файла от тук

Денят на независимостта

България отпразнува 114 години от обявяването на Независимостта. По традиция ученици от нашето училище се включиха в шествието.

 

 

 

 

 

 

 

Load More
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok