Профил предприемачески
 

Предприемачеството днес се свързва с високите технологии, с работа пред компютър, с инвестиции, с генериране на нови идеи и тяхната реализация. Успешният предприемач притежава най-ценният ресурс, който всеки от нас има - своите качества, които използва по правилния начин, за да доведе до успех всяка една своя идея. Единственото, коeто трябва да имаш, за да успееш, остава желанието да се развиваш и страстта, с която преследваш целите си.

Това е един от профилите, които може да изучите в Профилирана гимназия „Академик Петко Стайнов“, град Казанлък.

Обучението по предприемачество дава шанс на учениците да мислят нестандартно и възпитава и развива таланти и умения и нужните компетентности.

За да станете успешен предприемач през 21 век, Вие трябва да сте смели, за да рискувате да осъществите идеите си; уверени, за да поемете отговорности; гъвкави, за да отговорите на предизвикателствата на пазара; креативни, за да създадете добра и успешна идея.

Тук идва нашата роля. Учениците ни се обучават 5 години от специалисти в областта на: технологии и предприемачество, фирмено право, счетоводство, икономика. Като профилиращи предмети за тази специалност са: география, информационни технологии, английски език и руски език.

През периода на обучение нашите възпитаници имат възможността да развият всички необходими знания и да добият опит за успешно изграждане на бъдеща кариера.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok